Nieuwsbrief 14 augustus 2020

schooljaar2020 2021


Beste ouders, verzorgers en leerlingen.

We hopen dat jullie een fijne zomervakantie hebben gehad. Maandag start de school weer volgens de normale schooltijden.
Inloop tussen         8.20-8.30 uur
Start lessen            8.30 uur
Einde van de dag 14.00 uur

We blijven de richtlijnen van het protocol die door het RIVM op 28 mei 2020 is opgesteld volgen. Dat betekent dat we ouders nog niet in het gebouw of op het plein mogen toelaten. Dus graag afscheid nemen bij de hekken van het plein.
Maandag zal het team op het plein aanwezig zijn om de kinderen welkom te heten.

Voor het wegbrengen en ophalen van de kleuters maken wij ruimte, afgezet met lint, op het kleuterplein. De leerkrachten laten de kinderen pas gaan wanneer we gezien hebben dat er een ouder (of iemand anders waarvan we weten dat die het kind ophaalt) er staat.
's Morgens staan we er om de kinderen te ontvangen.
Graag de kleuters op maandag en donderdag makkelijke kleding aantrekken vanwege bewegingsonderwijs op deze dagen. We kunnen ze namelijk niet helpen met omkleden.

De leerlingen gaan via de volgende ingangen naar binnen:

Groep

Ingang

Groep 1/2

Kleuteringang

Groep 3,4,5

Hoofdingang

Groep 6,7,8

Brandtrap

Ten aanzien van de hygiëne houden wij ons aan strikte afspraken en de richtlijnen die er zijn. Zo beschikt iedere groep over handzeep, papieren doekjes, handgel. We maken de tafels tussendoor schoon, toiletten controleren we regelmatig en maken wij ook vaker schoon.

Voor ons en jullie als ouders blijft de regel gelden; houd 1 ½ meter afstand om eventuele besmetting van elkaar te voorkomen. Denk daar alsjeblieft ook aan wanneer jullie je kinderen komen brengen en halen!

Voor het wel dan niet uw kind naar school laten gaan gelden de richtlijnen vanuit het RIVM. Kan uw kind, om welke reden dan ook, niet naar school. Neem dan contact met ons op.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag.
Dat kan per mail en na het weekend is de school open en zijn we telefonisch bereikbaar.
Mailadres van school is; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


We kijken ernaar uit onze leerlingen weer te zien!

Met vriendelijke groet,

Team obs De Broekheurne

 

Download de nieuwsbrief hier

Thuiswerk ophalen maandag 20 april

thuiswerk ophalen